Ciljevi Društva

21/12/20091. Uvođenje i trajno prilagođavanje standarda za osnovne i napredne postupke oživljavanja odraslih i djece te zbrinjavanja trauma na teritoriju Republike Hrvatske u skladu sa svjetskim standardima.

2. Koordiniranje edukacijskih aktivnosti svih liječnika bez obzira na specijalnost u svim kliničkim i općim bolnicama, liječnika u vozilima hitne pomoći, kao i obiteljskih liječnika te studenata medicine u osnovnoj i naprednoj kardiopulmonaloj reanimaciji odraslih i djece te zbrinjavanja trauma. Takva edukacija će se provoditi od strane licenciranih instruktora ERC-a sa stručnim iskustvom, a po uspješno završenom tečaju dobiti će se odgovarajući certifikat, uz obavezu njegovog obnavljanja svake 3 godine.

3. Praćenje rezultata kardiopulmonalne reanimacije na teritoriju Hrvatske u svrhu poboljšanja pojedinih segmenata “lanca preživljavanja” kao i mogućnosti uspoređivanja naših rezultata sa svjetskima. Pri tome se treba koristiti jedinstvenim internacionalnim obrascem (Utstein protokol za izvanbolnički i bolnički kardiopulmonalni arest), a takve podatke skupljati na jednom mjestu - Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

4. Organiziranje stručnih sastanaka, znanstvenih istraživanja i projekata iz područja kardiopulmonalne reanimacije.

5. Promocija svijesti i znanja o važnosti rane kardiopulmonalne reanimacije te poticanje i sudjelovanje u edukacijskim aktivnostima za širu hrvatsku javnost.

6. Sudjelovanje u svim znanstvenim i edukacijskom aktivnostima koje su uključene u rad Hrvatskog liječničkog zbora i European Resuscitation Council-a.
 
Autorizacija pristupa


Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me 
Zaboravljena lozinka?

Nadolazeći tečajevi

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Rijeka, Kabinet vještina: 22/11/2019 - 24/11/2019
Detaljnije

ETC

European Trauma Course

Rijeka, Kabinet vještina: 29/11/2019 - 01/12/2019
Detaljnije

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Osijek: 06/12/2019 - 08/12/2019
Detaljnije

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Ludbreg- Varaždinska županija: 06/12/2019 - 08/12/2019
Detaljnije

Copyright © - 2010. - CRORC.org

Kamagra 100mg je pouzdan oružje u borbi protiv seksualnog poremećaja najčešće se javlja u muškaraca - erektilna disfunkcija. Kamagra Oral Jelly je potpuno novi proizvod Ajanta Pharma tvrtke. Ovaj lijek dolazi u obliku želea s voćem okusa.

designed&developed by horook