ČLANOVI I KORISNICI

05/01/2010

Korisnici

Registracijom putem web-sitea Društva postajete web-korisnik. Registracijom dobivate korisničko ime i lozinku s kojima se prijavljujete za pristup sadržajima za korisnike.

Web-korisnikom postajete nakon ispunjavanja registracijskog formulara na našim stranicama.Registracija web-korisnika je besplatna, trajanje statusa je neograničeno.

Status web-korisnika prestaje na zahtjev korisnika.

Korisnici primaju redovite e-mail obavjesti CroRC-a te mogu sudjelovati u on-line forumu i dr.

Članovi 

Liječnici koji se žele učlaniti u CroRC moraju istodobno biti članovi Hrvatskoga liječničkog zbora, budući da je Hrvatsko društvo za reanimatologiju stručno društvo Zbora. Članom Društva postaju liječnici- aktivni instruktori i instruktorski kandidati ERC-a  koji uplate članarinu za tekuću godinu koja iznosi 100,00 kuna. 
Prilikom uplate članarine provjerava se članstvo u Zboru (i uplata članarine), a ukoliko status nije reguliran, članstvo u CroRC se ne aktivira do rješavanja članstva u Hrvatskom liječničkom zboru.

Upute o plaćanju članarine nađite na posebnoj stranici....

Da biste postali član, trebate ispuniti web-upitnik ili ispuniti pristupnicu i poslati je u Društvo. Po ispunjenju web-upitnika postajete kandidat za člana, a članstvo se aktivira primitkom potvrde o uplati članarine.

Godišnja članarina iznosi 100,00 kuna godišnje za sve članove.

Članstvo u Društvu prestaje na zahtjev člana. Neplaćanje članarine za tekuće razdoblje "zamrzava" status člana do ostvarenja valjane uplate.
Autorizacija pristupa


Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me 
Zaboravljena lozinka?

Nadolazeći tečajevi

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Rijeka, Kabinet vještina: 22/11/2019 - 24/11/2019
Detaljnije

ETC

European Trauma Course

Rijeka, Kabinet vještina: 29/11/2019 - 01/12/2019
Detaljnije

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Osijek: 06/12/2019 - 08/12/2019
Detaljnije

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Ludbreg- Varaždinska županija: 06/12/2019 - 08/12/2019
Detaljnije

Copyright © - 2010. - CRORC.org

Kamagra 100mg je pouzdan oružje u borbi protiv seksualnog poremećaja najčešće se javlja u muškaraca - erektilna disfunkcija. Kamagra Oral Jelly je potpuno novi proizvod Ajanta Pharma tvrtke. Ovaj lijek dolazi u obliku želea s voćem okusa.

designed&developed by horook